top of page

Specialist in tuinaanleg voor de regio Antwerpen

Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken is de ideale partner voor de aanleg van terrassen in Brasschaat en tuinaanleg in Antwerpen.


Professionele uitvoering van alle grond- en tuinwerken


Heeft u ook plannen om een nieuw terras of tuin aan te leggen in de regio Antwerpen? De expertise van een gespecialiseerd bedrijf komt dan zeker goed van pas! Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken is zo’n firma, geleid door Harry Stessels, die enthousiast en vakkundig voor u het werk uitvoert. De zaakvoerder zelf begeleidt ieder project en draagt persoonlijk zorg voor de uitvoering op hoog niveau van alle tuinaanleg in Antwerpen.


Optimale inzet van materieel en mankracht


Voordat een tuin, oprit of terras aangelegd kan worden, zijn er diverse voorbereidende werkzaamheden nodig. Ik neem u deze zorg volledig uit handen als u in de regio Antwerpen woont. Het verwijderen van de oude bestrating en de inrichting van uw tuin, oprit of terras wordt zorgvuldig door mij gedaan. U kunt ervan op aan dat het klaarmaken van de grond verder snel en efficiënt wordt opgepakt. Met de inzet van speciale egaliseermachines wordt de grond in no-time voorbereid voor de aanleg van tuin, oprit of terras en mooi vlak afgeleverd. Ik beschik over speciale rotoreggen en frezen die apart of in combinatie met elkaar kunnen worden gebruikt voor het fijnste resultaat. De grond is vervolgens gebruiksklaar, bijvoorbeeld ook voor het inzaaien van gras.


Aanleg van terrassen in Brasschaat en omgeving


Als het terrein eenmaal is opgeschoond en gelijk gemaakt, kom ik verder in actie om voor u een mooi nieuwe terras of oprit aan te leggen. Met de nodige ervaring in de aanleg van terrassen en opritten kunt u rekenen op een vakkundige bestrating. Er zijn verscheidene soorten klinkers om uit te kiezen voor de uitstraling die het beste bij u en uw woning past. Voor vragen en suggesties ben ik altijd ter plaatse beschikbaar. Zo wordt de aanleg van terrassen in Brasschaat en omgeving een fluitje van een cent en bovendien geheel naar wens en snel gerealiseerd.


Meer informatie over tuinaanleg in Antwerpen? Neem meteen contact met mij op voor een afspraak of offerte.

Comments


bottom of page