top of page
achtergr3.jpg

Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken: tuinwerken en opritten aanleggen regio Antwerpen

box.png

Tuinwerken in Brasschaat

Droomt u van een mooi aangelegde tuin? Voor het realiseren van uw droomtuin begint u best met het egaliseren van de grond. Hiervoor kunt u steeds rekenen op Brasschaatse grond- en afbraakwerken. Door onze expertise in grond- en graafwerken zijn we de geschikte partner voor het frezen en egaliseren van uw grond en het spitten van tuinen met behulp van een kleine of grote kraan. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin helemaal klaar is om aangelegd te worden. Indien u dit wenst, kunnen we ook rotoreggen om uw tuin voor te bereiden op het inzaaien. Dergelijke werken voeren we al 35 jaar lang uit, waarbij we doorheen de jaren een reputatie hebben opgebouwd van een ijzersterke dienstverlening met een garantie op grondig werk. 

  • Spitten van tuinen

  • Frezen en egaliseren van grond

  • Rotoreggen en tuin voorbereiden op inzaaien

tuinwerken
tuinwerken

Aanleg van opritten en terrassen

Niets werkt een woning zo mooi af als een prachtig aangelegde oprit. Net als bij het uitvoeren van tuinwerken is het bij de aanleg van een oprit belangrijk dat de grond geëgaliseerd wordt. Met onze expertise zorgen we ervoor dat u kunt beginnen met een vlakke ondergrond voor het leggen van kasseien van uw oprit. We houden tevens ook rekening met de afwatering, zodat er nooit plassen water blijven liggen na een regenbui. Hetzelfde kunnen we doen voor het aanleggen van een terras in uw tuin. Bij ieder project gaan we nauwkeurig na wat de juiste diepte is die uitgegraven moet worden. Dat hangt af van de stabilisélaag en de keuze van tegels of kasseien voor uw terras of oprit. 

  • Uitgraven van oprit of terras

  • Egaliseren van grond

  • Klinkerwerken

  • Terras aanleggen

kraan
tuinwerken

Contacteer ons

Zoekt u een ervaren specialist in regio Brasschaat voor het uitgraven van uw ondergrond of het egaliseren van uw tuin? Neem dan contact met ons op en we sturen u een offerte op maat. 

bottom of page