top of page
grondwerken

Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken: Professionele Grondwerken en Graafwerken regio Antwerpen

box.png

Professionele grondwerken

Niets zo belangrijk bij het bouwen van een nieuwbouw als de fundering van het hele project. Grondwerken laat u daarom het best altijd uitvoeren door een ervaren professional. Zo zorgt u ervoor dat u met de perfecte basis kunt beginnen. Brasschaatse grond- en afbraakwerken heeft 35 jaar ervaring met het uitvoeren van grondwerken bij zowel particulieren als bedrijven. Alle werken worden met een professionele aanpak voorbereid. Met een zelfwerkend patroon bent u verzekerd dat de opvolging strikt gebeurt zodat het eindresultaat volledig voldoet aan uw verwachtingen. 

grondwerken
grondwerken

Wat kunnen we voor u doen? 

Er zijn verschillende redenen waarom u nood heeft aan een vakman voor het uitvoeren van grondwerken. Zo helpen we u graag met het voorbereiden van rioleringswerken, het uitgraven van terrassen en opritten of het uitgraven van zwembaden of vijvers. De overtollige grond voeren we steeds af of kan worden gebruikt voor het ophogen van het terrein indien nodig. Hiervoor kunnen we ook zavel of zwarte teelaarde gebruiken. Verder zijn we ook beschikbaar voor het bouwrijp maken van uw terrein. Zo begint u met de beste start voor uw bouwproject. Indien nodig rooien we ook bomen op het terrein. We komen graag langs voor uw project in de regio Antwerpen en klaren de klus met ons professioneel graafmateriaal. 

  • Graafwerken met kleine en grote machines

  • Uitgraven van zwembaden en vijvers

  • Uitgraven van funderingen en kelders

  • Rooien van bomen

  • Nivelleren van tuin

  • Ophogen van grond 

  • Uitgraven van opritten

kraan
grondwerken

Contacteer ons

Nood aan een professional met ervaring voor het uitvoeren van uw grondwerken? Vraag een offerte bij Brasschaatse grond- en afbraakwerken. 

bottom of page