top of page
afbraakwerken

Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken: afbraakwerken en sloopwerken regio Antwerpen

box.png

Ervaring en professioneel materiaal

Heeft u een woning gekocht die volledig met de grond gelijk gemaakt moet worden? Vooraleer u kunt beginnen met bouwen moet u ervoor zorgen dat de volledige woning zorgvuldig wordt afgebroken en alle bouwmaterialen verwijderd. Brasschaatse grond- en afbraakwerken is de specialist in regio Brasschaat voor het uitvoeren van algemene afbraakwerken en sloopwerken. Hiervoor rekenen we op meer dan 35 jaar expertise en ons professioneel materiaal. Voor alle projecten brengen we onze eigen graafmachines, kranen, bulldozers en containers mee. Hierdoor hoeft u zelf niets meer te regelen en kunt u alles aan ons overlaten. 

afbraakwerken
afbraakwerken

Waarvoor mag u op ons rekenen?

Het uitvoeren van afbraakwerken bestaat uit meer dan enkel maar de sloophamer in een gebouw zetten. Niet alleen zijn we beschikbaar voor de industriële sloop en het afbreken van één kamer of een volledige woning, maar we sorteren ook uw bouw- en sloopafval volgens de milieuwetgeving. Steenafval krijgt een nieuw leven bij ons en ook de bakstenen en andere bouwmaterialen zijn eventueel na een grondige schoonmaak bruikbaar voor uw renovatiewerkzaamheden of nieuwbouwproject. Na de afbraak van uw woning of bedrijf maken we de grond ook bouwrijp. Indien nodig verwijderen we bovendien bomen en struiken.

  • Algemene afbraakwerken van kamers, woningen en bedrijven

  • Opnieuw bruikbaar maken van bouwmaterialen

  • Sorteren van bouw- en sloopafval

  • Bouwrijp maken van terrein

kraan
afbraakwerken

Contacteer ons

Professionele vakman nodig voor al uw afbraak- en sloopwerken? Neem contact op met Brasschaatse grond- en afbraakwerken. 

bottom of page