top of page

Prima klinkerwerken voor uw terras of oprit in de regio Antwerpen

Terras aanleggen in Brasschaat of klinkerwerken in Antwerpen

Kan uw terras of oprit ook wel weer eens een opknapbeurt gebruiken? Of bent u net verhuisd en wilt u uw terras of oprit nieuw aanleggen en naar eigen wens inrichten? Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken is zo’n gespecialiseerd bedrijf dat klinkerwerken uitvoert in Antwerpen en omgeving, en het complete terras kan aanleggen in Brasschaat.


Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Harry Stessels, zaakvoerder en tevens uw persoonlijke aanspreekpunt. Ik ben altijd op de werf te vinden voor al uw vragen tijdens het uitvoeren van het project. Zo realiseert u gemakkelijk uw nieuwe terras of oprit en geeft u uw eigen invulling aan het geheel, want het aanleggen van het terras gaat precies volgens uw wensen. Verder kunt u natuurlijk vertrouwen op mijn vakmanschap bij iedere aanleg van een terras of oprit in Brasschaat en omgeving.


Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat u een nieuw terras of oprit kunt laten aanleggen in Brasschaat en omstreken is het nodig dat de ondergrond hiervoor wordt voorbereid. Waar nodig wordt uw oprit of terras uitgegraven door Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken. Oude tegels of bestrating worden eerst professioneel verwijderd. Ik beschik over het juiste materieel om dit werk snel voor u te doen. Met speciale egaliseermachines wordt het terrein daarna mooi vlak gemaakt.


Met vele jaren ervaring in grond- en graafwerken kunt u vertrouwen op de expertise van Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken bij het terras aanleggen in Brasschaat en klinkerwerken in Antwerpen. Dit gebeurt vakkundig met een stabilisélaag en met speciale voorzieningen voor een goede afwatering. Vervolgens wordt er begonnen aan het uitvoeren van de klinkerwerken, en wordt uw oprit of terras in Brasschaat en omstreken mooi afgewerkt met tegels, sierstenen, klinkers of kasseien naar keuze. Met mooi nieuwe klinkerwerken gerealiseerd in de regio Antwerpen door Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken is het volop genieten van uw nieuwe oprit of terras.


Terras aanleggen in Brasschaat of klinkerwerken in Antwerpen? Maak vandaag nog een afspraak en vraag een offerte aan!

Comments


bottom of page