top of page

Na 37 jaar ervaring, uw specialist in grond- en afbraakwerken

Wilt u een zwembad laten installeren, een pand laten afbreken of tuinwerken laten uitvoeren? Dan moet u daarvoor een beroep doen op Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken uit Antwerpen. Wij hebben al meer dan 37 jaar ervaring in tuin -, grond- en afbraakwerken en dankzij onze jarenlange expertise, liefde voor het vak en klantvriendelijke service, kunt u bij ons steeds rekenen op een snelle bediening aan de meest gepaste prijs. Wilt u meer te weten komen over het bedrijf en onze ervaren afbraakwerken? Kom dan hieronder te weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen, dus neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.


Wat Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken uit Antwerpen voor u kan doen?

Gaande van het aanleggen van een oprit tot het plaatsen van een vijver en van het afbreken van uw huidige woning tot het leggen van funderingen voor uw nieuwbouw, u kunt er altijd bij ons voor terecht. Wij zorgen er ook maar al te graag voor dat uw terrein volledig klaar is voor een nieuwe woning, tuin, terras of oprit door de grond te egaliseren en nivelleren. Of u nu langskomt voor grote afbraakwerken of kleinere bouwwerken, bij Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken wordt elke klus steeds uitgevoerd onder het toeziend oog van de oprichter die zelf al jarenlange ervaring heeft in bouw -en kraanwerk. Dankzij de passie voor onze job en zeer uitgebreide vakkennis, kunnen wij u altijd werken van hoogstaande kwaliteit aanbieden. Om ervoor te zorgen dat echt alle nodige werken op een professionele en nauwkeurige manier en tot in de kleinste details uitgevoerd worden, gebruiken wij steeds de veiligste en modernste graafmachines.

Wilt u ervaren afbraakwerken in Antwerpen laten uitvoeren? Bel dan naar Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken om een afspraak te maken.

Comentarios


bottom of page