top of page

Herinrichten van uw terrein door boomrooierij en grondverzetbedrijf

Rooien van bomen in Brasschaat of grond nivelleren in Antwerpen

Heeft u nieuwe plannen met uw grond en moet uw terrein opgeschoond worden en voorbereid? Of heeft u soms te maken met het rooien van bomen in Brasschaat en omstreken? Schakel dan Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken in. Dit gespecialiseerde bedrijf voor al uw grond- en graafwerken is een betrouwbare partner bij de (her)inrichting van uw terrein, tuin, terras of oprit in de regio Antwerpen. Met professionele machines en de juiste expertise wordt iedere klus grondig aangepakt en stipt uitgevoerd.

Rooien en frezen voor de juiste boomverwijdering

Een terrein begroeid met bomen vormt vaak een obstakel om de grond voor ander gebruik aan te wenden. Geen nood, Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken weet hier wel raad mee. Door de inzet van modern materieel en de juiste machines wordt het opschonen van uw terrein een fluitje van een cent. Met grote kraanwagens, frees- en egaliseermachines wordt ieder perceel perfect in orde gemaakt voor andere doeleinden. Na het professioneel en veilig rooien van de bomen worden de boomstronken en -wortels uitgefreesd en verwijderd. Speciale frezen en/of rotoreggen worden ingezet om het terrein mooi te egaliseren met een fijne of grovere structuur. Uw terrein is na afloop geschikt voor de nieuwbouw van een huis met oprit, de nieuwe aanleg van een tuin en/of terras en voor het inzaaien van gras of landbouwgewassen.

Uw perceel bewerken door grond nivelleren in Antwerpen

Het komt vaak voor dat een terrein niet vlak is en dat voor de nieuwe aanleg van uw tuin, oprit of terras de grond moet worden uitgegraven of juist opgehoogd. Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken is gespecialiseerd in het nivelleren van grond in Antwerpen en beschikt over krachtige graafmachines om ieder karwei uit te voeren en egaliseermachines voor het fijnste resultaat. Ook voor nieuwbouw, woninguitbreiding of bebouwing komen wij in actie om de grond te nivelleren in de regio Antwerpen en het oppervlak voor te bereiden voor bebouwing.


Rooien van bomen in Brasschaat of grond nivelleren in Antwerpen? Maak snel een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Kommentare


bottom of page