top of page

Een tuin aanleggen, hoe begint u daar mee?

Rotoreggen in Brasschaat en tuin frezen in Antwerpen

Wie droomt er niet van een prachtig aangelegde tuin waarin u heerlijk kunt ontspannen na een zware werkdag of op een zonnige namiddag? Maar vooraleer het zover is, zal u eerst goed moeten nadenken over de aanleg van uw tuin. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.


Tuin ontwerpen

Vooraleer u begint met het aanleggen van uw tuin, zal u een ontwerp moeten opstellen. Hoe wilt u dat uw tuin er gaat uitzien? Kiest u voor een groot gazon? Een zwemvijver waarin u kunt afkoelen of een terras? Ook is het interessant om na te denken over de beplanting die u wilt plaatsen in uw tuin.


Voorbereiden van de grond

Wie van plan is om een gazon te zaaien, kan daar niet zomaar aan beginnen. De grond moet immers bewerkbaar zijn. Zeker wanneer het een grote tuin betreft, is het raadzaam om een specialist in grondwerken in te schakelen. Deze zullen er voor kiezen om de tuin te frezen in Antwerpen zodat de grond niet alleen bewerkbaar wordt, maar ook het onkruid kapot wordt gehakt. Zo krijgt u een mooi schoon terrein om uw tuin op aan te leggen. Daarnaast brengt frezen ook veel zuurstof in de grond, waardoor het zaaien van uw gazon of moestuin meer succes heeft.

Een tweede optie om uw grond klaar te maken voor de aanleg van uw tuin is door te rotoreggen in Brasschaat. Hierdoor wordt ieder hobbelig terrein omgetoverd tot een effen stuk grond.


Tuin frezen in Antwerpen

Heeft u een woning in Antwerpen en zou u deze graag voorzien van een mooie tuin? Zorg dan voor een goede voorbereiding door uw terrein klaar te maken voor tuinaanleg. Brasschaatse Grond- & Afbraakwerken in Brasschaat is gespecialiseerd in grondwerken ter voorbereiding van de aanleg van uw tuin. Zo helpen ze u graag met het frezen van uw tuin in Antwerpen of het rotoreggen van een stuk grond in Brasschaat.


Vraag nu een offerte voor uw project.

Comments


bottom of page